google-site-verification: googlecf4e9f0d55a3ead5.html
U bevindt zich hier: Startpagina » Contact

Contact Administratie en Advies ROVe Beuningen

Corona

Tijdens de coronacrisis hebben wij enkele tijdelijke maatregelen genomen.

Zo worden klantenbezoeken zoveel mogelijk beperkt, werken wij op afspraak maar blijven wij toch bereikbaar en hebben wij flexibele werktijden ingevoerd waardoor wij ook in de avonduren voor u beschikbaar zijn.

Omdat een groot aantal klanten al met ons de administratie in de cloud verwerken kunnen wij, ook tijdens deze crisis, samen met u in de administratie kijken. Naast beeldbellen houden wij contact middels mail, skype en telefoon waarbij whatsapp ook een belangrijke rol speelt.

Uiteraard blijft u op onze kantoor welkom waarbij wij de 1,5 meter maatregel aanhouden.

Contact

Wilt u meer informatie hebben over onze dienstverlening neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Ons adres:
Administratie en Advies ROVé
Koperslager 2
6641 GS Beuningen

Telefoon:
024 - 675 0858
06 - 2415 2340

Whatsapp
06 - 2415 2340

Skype:
administratierove


Mail:
advies@rovened.nl


Administratie en Advies ROVe Beuningen houdt van heldere afspraken zodat u en wij weten waar wij aan toe zijn. Onze algemene voorwaarden kunt u downloaden.

Disclamer

Hoewel Administratie en Advies Beuningen bij het maken en publiceren van de website en nieuwsbrieven de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of niet correct is.

Ook is het mogelijk dat berekeningen en informatie niet op iedere situatie van toepassing is. ROVe Administratie en Advies is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en toepassingen die worden ondernomen op basis van deze informatie.

Wilt u een passend advies, neem dan contact met ons op.

Aan de inhoud van deze website en nieuwsbrieven kunnen geen rechten worden ontleend.

Administratiekantoor Nijmegen

Administratie en Advies ROVé is ook werkzaam voor ondernemers die in Nijmegen, Arnhem en Wijchen zijn gevestigd.

WWFT

Net zoals accountantskantoren, advovcaten en notarissen is ROVé als administratie en advieskantoor gebonden aan de diverse wetgevingen, zo ook de wet WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en de wet SW (Sanctiewet).
Bent u benieuwd wat deze wetten inhouden? Klik dan op de onderstaande button.

Privacystatement: Onze website maakt gebruik van cookies en worden uitsluitend gebruikt om de kwaliteit van onze site te verbeteren, er worden geen gegevens van u geregistreerd.