google-site-verification: googlecf4e9f0d55a3ead5.html
U bevindt zich hier: Startpagina » Administratie » salarisadministratie

ROVe Beuningen voor uw salarisadministratie

Salarissen

Werkgevers zijn verplicht om een salarisadministratie te voeren. Maandelijks moet er een salarisstrook aan de werknemer worden verstrekt en moet de loonaangifte bij de Belastingdienst worden ingediend.

De salarisstroken en berekeningen worden door Administratie en Advies ROVe - Beuningen digitaal verzonden. Dat scheelt niet alleen papier maar zeker ook opslagruimte en zoekwerk.
Wilt u het nog gemakkelijker hebben? Dat kan natuurlijk ook. Wij slaan alle salarisgegevens op onze server op en middels een eigen toegangscode kunt u de loongegevens opvragen wanneer u dat zelf wilt.

Indien nodig kan ROVé binnen enkele uren de loongegevens al naar u toe mailen.

Ook de werknemer gaat digitaal

Werkgevers die bij Administratie en Advies ROVé Beuningen hun salarissen laten verwerken kunnen er voor kiezen om de salarisstroken en overige gegevens digitaal te laten mailen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de digitale postbus. Uw eigen plek op onze server waarin de salarisgegevens, arbeidsovereenkomsten en andere van belang zijnde gegevens kunnen worden opgeslagen.

Zowel de werkgever en werknemer kunnen de gegevens volledig of gedeeltelijk raadplegen. De werkgever bepaalt zelf tot welke gegevens de werknemer toegang heeft.
Dat scheelt niet alleen veel papierwerk maar zeker ook kastruimten en zoek werk. U heeft dan één centrale plaats waar alle gegevens opgeborgen worden.

De opslag van de gegevens is extern, dus bij calamiteiten blijven de gegevens behouden en kunt u de informatie overal ter wereld raadplegen.

Privacystatement: Onze website maakt gebruik van cookies en worden uitsluitend gebruikt om de kwaliteit van onze site te verbeteren, er worden geen gegevens van u geregistreerd.