google-site-verification: googlecf4e9f0d55a3ead5.html
U bevindt zich hier: Startpagina » Administratie » prive management

prive management, overzicht in uw prive uitgaven

Prive management

Een op de drie huishoudens heeft financieel moeilijk, terwijl de lonen en uitkeringen gematigd werden stegen de vaste lasten verder.

Met privé management kunnen wij uw inkomsten en uitgaven in kaart brengen. Naast het opstellen van een begroting kunnen wij periodiek, dus eens maand, kwartaal, half jaar of jaar, samen met u de cijfers bespreken.

Voor het uitvoeren van de berekeningen gebruiken wij software zoals Bankingtools en Cash Flow welke aangevuld wordt met onze kennis en aanvullende software.
Duur en omslachtig? Nee dat valt reuze mee, alleen het inrichten van de privé administratie kost extra tijd. Daarna kunt u de bankmutaties automatisch inlezen en overzichten opvragen.
Afhankelijk van het pakket dat u kiest kunt u ook begroten, de software laat zien wanneer u met uw inkomsten en uitgaven over de begroting gaat.

Vooral handig wanneer u wilt weten wat u kunt besteden of te analyseren waar de tekorten zijn.

Privacystatement: Onze website maakt gebruik van cookies en worden uitsluitend gebruikt om de kwaliteit van onze site te verbeteren, er worden geen gegevens van u geregistreerd.