google-site-verification: googlecf4e9f0d55a3ead5.html

internetboekhouden met ROVe Beuningen

Internetboekhouden of niet?

dat is een persoonlijke keuze.

Op ons kantoor in Beuningen werken wij standaard met Snelstart, Kleijsteen en Exact-online. De programma's zijn zeer geschikt om de administratie via internet te doen. Het voordeel van een internetboekhouding is dat er altijd automatisch een backup wordt gemaakt en u op verschillende locaties kunt inloggen. Bovendien kan uw accountant of boekhouder met u meekijken om eventuele boekingsfouten te verbeteren of de aangiften omzetbelasting te doen. Het enige vereiste is dat een internetverbinding nodig is.

Admnistratie en Advies ROVe Beuningen kan overigens ook met andere boekhoud- programma's zoals AccountView en MiniPak werken. Veelal is het mogelijk om ook andere boekhoudpakketten met elkaar te koppelen.

Dat geeft u niet alleen een veiliger gevoel maar voor het inboeken en raadplegen van uw administratie bent u flexibeler. Immers overal ter wereld kunt u uw administratie raadplegen. Afhankelijk van de gemaakte afspraken boekt u uw administratie in terwijl wij de administratie op stand kunnen controleren.

Maar hoe kiest u een boekhoudpakket?
Denk eerst na wat u met het pakket wilt doen en welke gegevens u wilt zien. Maak daarom samen met uw accountant of boekhouder een opstelling van de gegevens die u persé wilt zien.
De meeste pakketten kunnen overzichten maken van de belangrijkste gegevens zoals een balans, winst- en verliesrekening en de grootboekkaarten.
Informeer daarom bij de leveranciers wat de mogelijkheden zijn en maak gebruik van de testperiode die de softwareleveranciers bieden.

Voor de boekhoudpakketten waarmee ons kantoor werkt stellen wij een standaard grootboekrekeningschema te beschikking. Daardoor kunt u direct met uw administratie aan de slag.

Met Kleijsteen is het mogelijk dat u een deel van de administatie zelf doet, denk bijvoorbeeld aan de facturering. U hoeft dan de facturering niet meer in een apart programma te doen terwijl de verkoopgegevens direct in uw administratie wordt verwerkt.

Overweegt u van accountant, administratiekantoor of boekhoudpakket te wisselen, neem dan contact op met Administratie en Advies ROVe Beuningen.keuze van een boekhoudprogramma

Tip: Bij de meeste softwareleveranciers van administratie of boekhoudprogramma's kunt u vaak het programma kosteloos uitproberen. Maak daar gebruik van.

Privacystatement: Onze website maakt gebruik van cookies en worden uitsluitend gebruikt om de kwaliteit van onze site te verbeteren, er worden geen gegevens van u geregistreerd.