U bevindt zich hier: Startpagina » Administratie » advisering » starters

startende ondernemers

Startershulp door Administratie en Advies ROVe

Bouw aan de toekomst

Jaarlijks helpen wij startende ondernemers op weg om de goede richting te vinden. Daarmee bedoelen wij niet het praktische gedeelte want dat zult u wel onder de knie hebben.

Administratie en Advies ROVe Beuningen adviseert bij het opzetten van uw financiële administratie, aanmelden bij de belastingdienst en andere instanties maar ook bij het opstellen van een ondernemersplan. Met zo'n ondernemersplan krijgt u meer inzicht van bijvoorbeeld de minimale omzet die u moet behalen, de nettowinst, ondernemersbeloning en de prive opnamen die u vanuit uw onderneming kunt doen.

Gaat u met een van onze boekhoudprogramma's werken dan kunnen wij de administratie voor u inrichten zodat u binnen een uur aan de slag kunt.

Uiteraard hoeven de advieswerkzaamheden van ons niet beperkt te blijven tot het opstarten van de onderneming. Samen met u kunnen wij regelmatig de cijfers bespreken zodat u als ondernemer weet waar u aan toe bent.

Middels de inschrijving bij de Kamer van Koophandel wordt de starter ook bij de Belastingdienst aangemeld. Let er wel op dat u de gegevens extra controleert, u voorkomt daardoor dat de belastingdienst van verkeerde gegevens uit gaat.

Advies van ROVe Advies Beuningen

ROVé Beuningen kan u behulpzaam zijn met:

- opstellen van een ondernemersplan
- advisering van de rechtsvorm, eenmanszaak, vennootschap onder firma of besloten vennootschap
- oprichten van een vennootschap onder firma of een besloten vennootschap
- aanvragen van een financiering
- opzetten van de administratie inboeken van administratie
- aangifte omzetbelasting- en loonheffing
- aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting
- salarisadministratie
- proactief adviseren over de bedrijfsresultaten

Om u goed te kunnen adviseren stellen wij van te voren een checklist op zodat u goed van start kunt gaan.

Microfinanciering

Wilt u een onderneming starten maar ontbreekt het aan financiële middelen dan kunt u vaak een rekening courant krediet bij de bank aanvragen. In veel gevallen staat de Nederlandse garant voor de financiering.

Het is ook mogelijk om een microfinanciering aan te vragen. De Nederlandse overheid kan een financiering verstrekken tot een bedrag van € 35.000. Nieuwsgierig? Kijk eens op http://www.microfinanciering.com of http://www.eigenbaas.nl

Privacystatement: Onze website maakt gebruik van cookies en worden uitsluitend gebruikt om de kwaliteit van onze site te verbeteren, er worden geen gegevens van u geregistreerd.