google-site-verification: googlecf4e9f0d55a3ead5.html
U bevindt zich hier: Startpagina » Administratie » advisering » particulieren

ROVe Beuningen voor particulieren

ROVe Beuningen ook voor particuliere aangiften

Administratie en Advies ROVe in Beuningen verzorgt ook aangiften inkomstenbelasting voor particulieren. Bent u niet zeker of dat u de aangifte zelf kunt doen, laat een belastingconsulent u dan adviseren. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons kantoor opnemen voor de tarieven.

Uiteraard blijven onze werkzaamheden niet beperkt tot het alleen invullen van uw aangifteformulier. Met onze software en belastingconsulentennummer kunnen wij rechtstreeks kopie aanslagen van onze clienten ontvangen. Daardoor loopt u niet het risico dat bij een afwijking van uw aangifte inkomstenbelasting door de belastingdienst het bezwaartermijn overschreden wordt.

Vragen, neem gerust contact op met ons kantoor.

Bankzaken, hou het onder controle

De banken verstrekken steeds minder papieren afschriften van uw bankrekeningen. Door het steeds meer automatiseren zijn de mutaties van de bankrekeningen alleen via het internet te raadplegen.

Het probleem hierbij is dat de mutaties maar 12 maanden tot 18 maanden bewaard blijven. Wilt u wat nazien dan kan dat alleen tegen hoge bankkosten.

Druk daarom de afschriften van de bankrekeningen in een PDF formaat af en sla deze op een vindbare plaats op uw computer. Maar de hard disk van een computer kan crashen waardoor de gegevens alsnog verloren gaan. Maak daarom ook een goede backup (kopie) van de bestanden die op uw computer staan.

Met programma's zoals bankingtools is het mogelijk om op eenvoudige wijze een goed overzicht te maken. U kunt niet alleen de inkomsten en uitgaven groeperen maar met bepaalde modules van bankingtools kunt u zelfs een begroting maken.

Zo weet u waar u het komend jaar financieel aan toe bent. Voor meer informatie kunt u contact met ons kantoor opnemen of de site van bankingtools raadplegen.


Privacystatement: Onze website maakt gebruik van cookies en worden uitsluitend gebruikt om de kwaliteit van onze site te verbeteren, er worden geen gegevens van u geregistreerd.